Disclaimer

Deze website onderhoud ik samen met 2 vrienden. Wij houden van bloggen, maar proberen ook de kosten voor bijvoorbeeld de hosting en de tijd die we erin stoppen een klein beetje terug te verdienen.

Affiliate

Op Reis360.nl maak ik soms gebruik van zogenaamde affiliate links. Dit zijn links naar websites zoals Booking.com, die rechtstreeks verwijzen naar bijvoorbeeld een fantastisch hotel of een geweldige tour die ik aanbeveel. Wanneer jij als lezer op zo’n link klikt en misschien zelfs een hotelovernachting of tour boekt, ontvang ik een klein percentage als beloning. Maar wees gerust, voor jou als koper verandert er niets, je betaalt geen cent extra!!

Mijn vergoeding komt puur voort uit het doorverwijzen naar hun website. Het is belangrijk om te benadrukken dat ik alleen links plaats naar hotels, tours en producten naar betrouwbare partijen en vaak zelf bezocht heb.

Samenwerking

Wanneer er sprake is van een samenwerking en/of affiliate link staat dit onderaan de blogpost duidelijk vermeld, zodat jij als lezer hier van op de hoogte bent.

Wil je met ons in contact komen? Dat kan via de contactpagina of door te mailen naar info@reis360.nl.